Upozornění - stěhujeme studio z Oslavan do našich nových vlastních prostor ve Střelicích u Brna. Byli jsme v Oslavanech 15 let v nájmu obce a ta zde bude realizovat novou knihovnu. Nekončíme - pouze přesunujeme studio. Těšíme se na Vaši návštěvu od 1. 7. na nové adrese CASCADE-kuchyně s.r.o., Žleby 2, Střelice u Brna. I nadále Vám zpracujeme návrh kuchyně či skříně.

Electrolux - pro profesionální výsledek

SteamPro pro profesionální výsledek
S multifunkční parní troubou SteamPro pozvednete své kulinářské dovednosti na profesionální úroveň.
K dispozici máte 4 úrovně páry a funkci Sous-Vide pro vaření ve vakuu.
Tato trouba je ideální na dušení, pečení masa, ryb, chleba i koláčů, vaření rýže a knedlíků, kynutí těsta, zavařování, sušení i ohřev hotových pokrmů a nahřívání talířů.

Přesné propečení s teplotní sondou
Začněte používat teplotní sondu a váš pokrm už nikdy nebude vysušený nebo nedopečený.
Zasuňte sondu do středu masa, nastavte požadovaný stupeň propečení a můžete se těšit na šťavný výsledek. Stejným způsobem ji můžete využít i při pečení moučných jídel.

Electrolux praní trouby se SteamPro