Electrolux - metoda Sous-Vide a kulinářské objevy
Pozvěte hosty na netradiční párty a objevujte spolu s nimi kouzlo vaření metodou Sous-Vide.
Připravte širokou škálu přísad od červeného masa, přes ryby až po drůbež a zeleninu a doplňte ji výběrem nejrůznějšího koření.
Nechte hosty experimentovat se surovinami, tak aby si každý mohl vytvořit svůj vlastní recept přímo u vás doma. Užijte si chvíle společného vaření, pochutnejte si na nových chutích a rozšiřte sobě i svým hostům kulinářské obzory.
Naučte se vařit metodou Sous-Vide
Při vaření metodou Sous-Vide neboli ve vakuu je velice důležité udržet konstantní teplotu po celou dobu.
Technologie Electrolux jsou natolik precizní, že s nimi tento náročný způsob přípravy jídla zvládnete i doma ve své kuchyni. Ve vakuu vynikne plná chuť a živiny zůstanou zachovány.