Upozornění - stěhujeme studio z Oslavan do našich nových vlastních prostor ve Střelicích u Brna. Byli jsme v Oslavanech 15 let v nájmu obce a ta zde bude realizovat novou knihovnu. Nekončíme - pouze přesunujeme studio. Těšíme se na Vaši návštěvu od 1. 7. na nové adrese CASCADE-kuchyně s.r.o., Žleby 2, Střelice u Brna. I nadále Vám zpracujeme návrh kuchyně či skříně.

Electrolux - metoda Sous-Vide a kulinářské objevy

Pozvěte hosty na netradiční párty a objevujte spolu s nimi kouzlo vaření metodou Sous-Vide.
Připravte širokou škálu přísad od červeného masa, přes ryby až po drůbež a zeleninu a doplňte ji výběrem nejrůznějšího koření.
Nechte hosty experimentovat se surovinami, tak aby si každý mohl vytvořit svůj vlastní recept přímo u vás doma. Užijte si chvíle společného vaření, pochutnejte si na nových chutích a rozšiřte sobě i svým hostům kulinářské obzory.

Naučte se vařit metodou Sous-Vide
Při vaření metodou Sous-Vide neboli ve vakuu je velice důležité udržet konstantní teplotu po celou dobu.
Technologie Electrolux jsou natolik precizní, že s nimi tento náročný způsob přípravy jídla zvládnete i doma ve své kuchyni. Ve vakuu vynikne plná chuť a živiny zůstanou zachovány.

Trouby Electrolux s metodou vaření Sous-vide