Upozornění - stěhujeme studio z Oslavan do našich nových vlastních prostor ve Střelicích u Brna. Byli jsme v Oslavanech 15 let v nájmu obce a ta zde bude realizovat novou knihovnu. Nekončíme - pouze přesunujeme studio. Těšíme se na Vaši návštěvu od 1. 7. na nové adrese CASCADE-kuchyně s.r.o., Žleby 2, Střelice u Brna. I nadále Vám zpracujeme návrh kuchyně či skříně.

Kuchařka pro vaření Sous-vide

Kuchařka pro vaření Sous-vide


Rádi vaříte podle nových metod a technologií? Záleží vám na tom, jaké potraviny jíte a kolik vitamínů a minerálních látek v pokrmech zůstane?

Nyní si u nás můžete prohlédnout novou kuchařku pro vaření metodou Sous-vide.


Sous-vide vaření je způsob pomalého vaření masa, ale i dalších potravin. Potraviny se vaří ve vakuu ve speciálních sáčcích při nízké teplotě. Zůstávají pak šťavnatější a zachovávají si více chutí, než při běžných úpravách.

Sous-vide kuchařka