Upozornění - stěhujeme studio z Oslavan do našich nových vlastních prostor ve Střelicích u Brna. Byli jsme v Oslavanech 15 let v nájmu obce a ta zde bude realizovat novou knihovnu. Nekončíme - pouze přesunujeme studio. Těšíme se na Vaši návštěvu od 1. 7. na nové adrese CASCADE-kuchyně s.r.o., Žleby 2, Střelice u Brna. I nadále Vám zpracujeme návrh kuchyně či skříně.

AEG Parní trouby - Vždy šťavnaté

Parní trouby posunou vaše kulinářské umění na vyšší úroveň. Můžete v nich péct, grilovat a také vařit metodou Sous-Vide. Díky této šetrné tepelné úpravě si suroviny zachovají všechny důležité živiny, nemusíte přidávat sůl ani tuk, a během přípravy dokonce nedochází k váhovému úbytku jako u klasického vaření.

Sous-Vide, technologie profesionálů
S technologií Sous-Vide se můžete i v domácích podmínkách pustit do vakuového vaření.

Profesionální kuchaři o této technologii tvrdí, že s ní lze dosáhnout těch nejlepších, nejchutnějších a nejšťavnatějších výsledků, jako v nejlepších restauracích.

Pára vylepší každou surovinu. Pečivo díky ní vykyne o něco výše, pečeně se zlatavou kůrčičkou na povrchu bude uvnitř křehká a šťavnatá a zelenina perfektně křupavá. Dopřejte si pokrmy plné chutí, barev a cenných živin a podávejte i doma jídlo v profesionální kvalitě. Přidejte páru.

Parní trouby AEG s funkcí Sous Vide.